Dagritme

De Vrolijke Draak is open van maandag tot en met donderdag van 07:00 t/m 19:00 uur. De kinderen kennen al vrij snel het dagritme van binnenkomen, spelen, een activiteit, fruit eten, een activiteit, brood eten, slapen of spelen, drinken, een activiteit en vrij spelen. En dan komen de eerste ouders alweer. IMG_6303 IMG_6308 Per kind en per dag bekijken we wat we gaan doen. Ik ben flexibel en sluit aan op elk kind individueel, de samenstelling van de groep kinderen, de seizoenen en het weer. Het dagritme is een fijn houvast voor de kinderen zodat ze weten hoe een dag bij de Vrolijke Draak eruit ziet.

Wij wonen in een heerlijk ruim huis. Er is een fijne grote woonkamer om in te spelen. De woonkamer heeft een open keuken en tuindeuren naar buiten toe. Binnen is er nog een speelkamer voor de kinderen. Er is een aparte slaapkamer, een verschoonruimte en een badkamer.

IMG_6266Wanneer het kan, gaan we lekker naar buiten. We kunnen wandelen, maar ik heb ook een dubbele kinderwagen en een bakfiets. De kinderen kunnen spelen in onze ruime achtertuin of we gaan lekker er op uit. Langs de Kromme Rijn richting het dorp Bunnik kun je heerlijk wandelen en de eendjes voeren. Er is een speeltuintje in de buurt. Of we lopen naar de bieb om een paar mooie boeken uit te zoeken. Wanneer ouders het goed vinden, kunnen we met de auto er op uit. We hebben een ruime 7-persoons auto. Uitstapjes zijn bijvoorbeeld de kinderboerderij, fruit en groente kopen bij de boerderij of naar een tuincentrum gaan. Er is genoeg leuks te doen. We vervelen ons niet. Onze achtertuin biedt al veel mogelijkheden. Daar zijn we dus ook veel in te vinden.

6 5

Advertenties

Meest recente berichten