Praktisch

openingstijden: maandag t/m donderdag van 07:00 t/m 19:00 uur
vakanties: in overleg vast te stellen
luiertas: Ouders geven hun kind een schoon setje kleding mee en luiers. Ook is het fijn om slaapspullen en de favoriete knuffel mee te geven wanneer je kindje overdag nog slaapt. Verder geven ouders flesvoeding en flessen mee als dat nodig is.
7De Vrolijke Draak verzorgt de luierdoekjes, fruit, brood, drinken en tussendoortjes.
kleding: Het is fijn voor kinderen om binnenshuis pantoffeltjes te dragen of sokken met een antislipzool. Regenlaarzen zijn handig wanneer we er op uit gaan.
gastouderbureau: De Vrolijke Draak is aangesloten bij gastouderbureaus Heuvelrug en Kidko. Het is mogelijk om kinderopvangtoeslag aan te vragen.
communicatie: In overleg met ouders stuur ik gedurende de opvangdag foto’s van het kind en de activiteiten. Ik houd per dag een schriftje bij voor elk kind, waarin ik alle bijzonderheden opschrijf.
veiligheid: Ik ben in het bezit van een geldig diploma kinder-EHBO. Er is een achterwacht tijdens de opvangdagen. De GGD keurde ons huis tijdens de inspectie als zeer veilig. Alle stopcontacten zijn beveiligd, er zijn deurstoppers, traphekjes, laden zijn afgesloten, de badkraan is beveiligd en de keuken is afgesloten met een hekje. Er staan geen giftige planten in de buitenruimte.

Advertenties

Meest recente berichten